The Dears naar Rotown

Ticketmaster
The Dears naar Rotown
The Dears naar Rotown

Goh, het is eventjes geleden dat we iets van The Dears vernomen hadden. Na een stilte van zeker vijf jaar is het Canadese collectief terug met single I Used To Pray For The Heavens To Fall, het eerste voorproefje van het komende album Times Infinity Volume One. Volgens frontman Murray Lightburn hing het éventjes in de balans of The Dears überhaupt door zouden gaan. Uitgaande van de nieuwe noten is alles weer koek en ei rondom de band. Gelukkig maar. De single is The Dears als vanouds: fijnzinnige, ambachtelijke indiepop met een orkestraal randje.

Binnen de lijntjes kleuren is na twee decennia aanpoten nog steeds geen optie: The Dears schommelen en schuren er ceremonieel op los met grillige uitbarstingen. Ook het speelse experiment wordt nergens geschuwd. Hoewel The Dears wel houden van een inside joke of twee, is Times Infinity Volume One daadwerkelijk het eerste deel van een tweeluik. Volume Two staat momenteel al klaar op de plank, met ongetwijfeld meer van die spannende pareltjes. Wij zijn dolblij en vereerd dat The Dears Rotown uitkiezen als tussenstop tijdens hun ereronde van het 20-jarige bestaan. Het komt toevallig zo uit dat wij in 2017 zelf iets te vieren hebben!

The Dears
Datum: za 18 februari 2017
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek