The Piano Guys naar AFAS Live

Ticketmaster
The Piano Guys naar AFAS Live
The Piano Guys naar AFAS Live

The Piano Guys komen op 1 juni 2017 naar AFAS Live. Het wereldwijde internetfenomeen The Piano Guys komt volgend jaar naar ons land voor een exclusieve show. Het viertal uit de VS, dat muzikale mash-ups van populaire popliedjes met klassiek maakt en daarmee op YouTube meer dan vijf miljoen abonnees en een miljard views heeft, staat op donderdag 1 juni 2017 in AFAS Live.

In 2011 won de groep de ‘Most Up-and-Coming Channel’ award in de categorie YouTube ‘On the Rise’ en vijf jaar later stonden er een miljard views op de teller. Ondertussen bracht The Piano Guys via Sony Music vier albums uit, die allen de #1-positie bereikten in verschillende Billboard, iTunes en Amazon charts. In 2014 maakte de band haar online magnum opus, door met 1.000 mensen in meer dan 10.000 uur een video op te nemen, waarin het kerstverhaal wordt verteld, met daarin de grootste kerststal ter wereld. In 2016 ontving The Piano Guys een gouden plaat in Amerika, een zeldzaamheid voor artiesten vandaag de dag; zeker voor een instrumentale act.

Op 28 oktober verschijnt het vijfde studioalbum van The Piano Guys genaamd Uncharted en dat gaat gepaard met een grootse tour, waarbij op donderdag 1 juni 2017 met een concert in AFAS Live ook Nederland wordt aangedaan. De missie van The Piano Guys is daarbij naar eigen zeggen nooit veranderd: “Nummers maken die inspireren, verblijden en van de wereld een betere plek maken.”

Voor de liefhebbers van een organische, feel-good liveshow met een karrenvracht aan bekende tunes, dan ook een absoluut niet te missen avond.

The Piano Guys
Datum: 01 juni
Zaal: AFAS Live
Aanvang: 20:00
Zaal open: 18:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek