The Pretty Reckless naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
The Pretty Reckless naar Tivoli Vredenburg
The Pretty Reckless naar Tivoli Vredenburg

The Pretty Reckless is de band van Taylor Momsen, de Amerikaanse actrice die bekend werd door haar rol als Jenny Humphrey in de tv-serie Gossip Girl. Met haar drie mannelijke bandleden maakt ze een lekker in het gehoor liggende combinatie van hardrock en jarennegentigrock. Debuutalbum Light Me Up (2010) leverde de band voorprogramma’s op bij Guns N’ Roses, Evanescence en Marilyn Manson en sindsdien is The Pretty Reckless niet meer te stoppen. Het derde album Who You Selling For (2016) is net uit en laat Taylor Momsen van haar scherpste, rauwste en meest grungy kant horen!

The Pretty Reckless
Datum: 27 januari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek