Thirdstory naar Bitterzoet

Ticketmaster
Thirdstory naar Bitterzoet
Thirdstory naar Bitterzoet

Thirdstory bestaat uit Ben Lusher, Richard Saunders em Elliott Skinner. Met een eigen versie van Sam Smiths ‘I’m Not The Only One’ scoorde ze een YouTube hit, meerdere covers volgde van o.a. Ariana Grande, Adele en Drake. Het trio uit New York laat zich inspireren door artiesten als Marvin Gaye, Amy Winehouse en Crosby, Stills Nash and Young. Modern songwriting met invloeden van de jaren ’60 en ’70 R&B, als kers op de taart de drie soulvolle stemmen van de mannen en dat resulteert in een unieke sound. De eerste EP ‘Searching’ is net uit met drie eigen nummers.

Thirdstory
Datum: Vrijdag 02 december 2016
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Voorverkoop vanaf 4 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek