Uriah Heep naar Gebr. de Nobel

Ticketmaster
Uriah Heep naar Gebr. de Nobel
Uriah Heep naar Gebr. de Nobel

Uriah Heep is een Britse rockband die in 1969 werd opgericht. Door de jaren heen is de band verschillende malen van bandleden gewisseld. Op dit moment bestaat Uriah Heep uit de bandleden Ken Hensley, David Byron, Paul Newton, Mick Box en Alex Napier. De band kenmerkt hun muziek door progressieve rock, hardrock, heavy metal, jazz en soms zelfs country te combineren.

In 1970 introduceerde Uriah Heep hun eerste debuutalbum “Very ‘Eavy… Very ‘ Umble“. In Nederland kwam de grote doorbraak met het album “Look at Yourself”, waarvan vooral de song ‘July Morning’ en de titelsong rockklassiekers werden. In totaal bracht de band 23 studioalbums, 12 live-albums, 13 compilatiealbums en 27 singles uit.

Uriah Heep
Datum: 11 februari
Zaal: Gebr. de Nobel
Zaal open: 19.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek