Billy Cobham Spectrum Band naar de Boerderij

Ticketmaster
Billy Cobham Spectrum Band  naar de Boerderij
Billy Cobham Spectrum Band naar de Boerderij

Billy Cobham is één van de meest gerespecteerde jazz/fusion drummers ter wereld. Hij verwierf in de jaren ’70 bekendheid als oprichter van het Mahavishnu Orchestra. Met deze groep brengt hij verschillende legendarische albums uit. Met zijn eigen plaat “Spectrum” (1973) zet de drummer zichzelf definitief op de kaart. Dit album wordt gezien als een mijlpaal in het jazz-rock tijdperk.

De inmiddels 72-jarige superdrummer groeide op in de hoogtijdagen van de Amerikaanse jazz scene. In 1969 richtte hij samen met Randy en Michael Brecker de fusiongroep Dreams op. Kort daarna werd hij gevraagd om zich aan te sluiten bij de Miles Davis Group. Ook werkte hij samen met de grote der aarde, waaronder George Duke, John Scofield en Tony Williams. Tijdens deze show wordt Billy Cobham bijgestaan door de topmuzikanten Dean Brown, Jeff Etkins en Ric Fierabracci.

Billy Cobham Spectrum Band
Datum: woensdag 15 Februari 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek