David Hillyard & The Rocksteady 7 naar ‘t Paard

Ticketmaster
David Hillyard & The Rocksteady 7 naar ‘t Paard
David Hillyard & The Rocksteady 7 naar ‘t Paard

Who’s ready for a punky reggae party? David Hillyard & The Rocksteady 7 is een invloedrijke Amerikaanse ska en jazz band uit New York, gevormd in 1992. Sinds begin jaren ’90 bestaat de groep uit saxofonist en bandleider David Hillyard en drummer Larry McDonald.

David Hillyard is een vaste waarde binnen de Amerikaanse ska-scene. De ruime ervaring van David (onder andere als blazer in The Slackers) maakt van hem een echte muzikale veelvraat, wat je duidelijk terug hoort in de muziek en composities van The Rocksteady 7.

De band speelt instrumentale, roots georiënteerde rocksteady met invloeden uit de soul, jazz, latin en reggae, waarbij de nodige improvisaties niet worden geschuwd. In de liveoptredens wordt de band ondersteund door een roterende cast van muzikanten.

David Hillyard & The Rocksteady 7
Datum: 21 januari
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30U
Aanvang: 20:00U

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek