Drive Like Maria naar de Effenaar

Ticketmaster
Drive Like Maria naar de Effenaar
Drive Like Maria naar de Effenaar

De rockers van Drive Like Maria zijn terug met vertrouwd concept en gloednieuw album. De Belgisch-Nederlandse rockband Drive Like Maria stond al op de planken met bands als ZZ Top, AC/DC en Motörhead, brengt begin 2017 hun derde album uit en is daarmee terug van nooit weggeweest.

Gelukkig is er weinig veranderd aan het concept van Drive Like Maria; Stevige rock met een vleug stoner en altijd de geheimen van een goed popliedje in het achterhoofd. Met een uitverkochte voorjaarstour (o.a. Café Wilhelmina) in 2016 en een tocht langs festivals als Pukkelpop,Paaspop, Appelpop en Zwarte Cross bevestigde ze nog maar eens dat ze zijn uitgegroeid tot een van Benelux’ meest geroemde live acts.

Drive Like Maria
Datum: 04 maart
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek