Drive Like Maria naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Drive Like Maria naar Tivoli Vredenburg
Drive Like Maria naar Tivoli Vredenburg

Het Belgisch-Nederlandse powertrio Drive Like Maria laat elk podium rokend achter met hun zompig-pompende bluesrock in de stijl van Queens of the Stone Age en Triggerfinger. Debuutsingle I’m On A Train betekende in 2009 de doorbraak van de band en in datzelfde jaar stonden ze al in het voorprogramma van ZZ Top en AC/DC. In 2016 verschenen de ep’s Creator en Preserver, een traject dat uit moet monden in het nieuwe (derde) album Creator, Preserver, Destroyer. Live on stage is Drive Like Maria trouwens geen powertrio maar – dankzij de toevoeging van bassist Maarten – een krachtkwartet!

Drive Like Maria
Datum: 09 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek