Fischer-Z naar de Effenaar

Ticketmaster
Fischer-Z naar de Effenaar
Fischer-Z naar de Effenaar

Fischer-Z keert terug met alle hits, een nieuw album en het 40-jarig bestaan. De legendarische 80’s artpop en new wave groep Fischer-Z komt terug naar de Effenaar na de ram uitverkochte show eerder dit jaar. En dat doen ze met een fonkelnieuw album en een dik feestje ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de band. Verwacht uiteraard de kneiters ‘So Long’, ‘The Worker’ en ‘Marliese’ en al die andere meezingers.

Fischer-Z is de band rond zanger, componist en producer John Watts. Vooral in de 80’s vergaart de band veel roem met hun sound waarbij fraaie melodieën en de toetsen overheersen. Vanavond geniet je naast jeugdsentiment dus ook van nieuw werk van Fischer-Z en vier je het 40-jarig bestaan gezellig mee.

Fischer-Z
Datum: 12 mei
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek