Japandroids naar de Melkweg

Ticketmaster
Japandroids naar de Melkweg
Japandroids naar de Melkweg

Japandroids weten als geen ander punk’s energie en enthousiasme te combineren met aanstekelijke popsongs. Als een van de weinige indierockbands uit 2009 wisten zij zo een blijvende indruk achter te laten met hun pakkende debuut ‘Post-Nothing’. Op het daaropvolgende album ‘Celebration Rock’ ging de voet niet van het gaspedaal. Songs als “The House That Heaven Built” en “The Nights of Wine and Roses” vonden al snel hun weg naar de internationale indie gemeenschap en werd het album geprezen door de muziekpers. In januari is het tijd voor album nummer drie en de nieuwste single “Near to the Wild Heart of Life” belooft al veel goeds.

Japandroids
Datum: 24 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 11 nov

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek