Patricia Kaas naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Patricia Kaas naar De Oosterpoort
Patricia Kaas naar De Oosterpoort

Patrica Kaas, een van de meest succesvolle Franse zangeressen aller tijden, komt naar De Oosterpoort! Kaas wordt steeds vaker in één adem genoemd met legendarische chansonnières als Edith Piaf en Juliette Gréco. Zij is een icoon in Oost-Europa, Azië, Duitsland en vele andere landen, waar ze voor de ultieme geest van de Franse chanson staat.

Ze is niet alleen een fantastische chanteuse, ook haar podiumuitstraling is ronduit verpletterend! Met haar krachtige, schorre stem én haar persoonlijkheid, verovert Kaas met gemak ieder publiek!

Patricia Kaas werd ontdekt door acteur Gérard Depardieu en kwam in 1987 met haar eerste album ‘Mademoiselle chante le blues’. Een jaar later stond zij op 21-jarige leeftijd al in de befaamde Parijse Olympia. Sindsdien behalen haar albums moeiteloos de gouden of diamanten status. Op haar albums laat zij een mix van rock, pop, jazz, blues en natuurlijk het chanson horen.

Deze maand komt haar tiende album uit gevolgd door een grote tour door heel Europa waarin zij haar exceptionele status vast en zeker waar zal maken.

Patrica Kaas
Datum: Donderdag 4 mei
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20:30
De kaartverkoop start vrijdag 11 november om 10:00.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek