Rival Sons naar de Melkweg

Ticketmaster
Rival Sons naar de Melkweg
Rival Sons naar de Melkweg

Het houdt niet op met de Rival Sons. Na hun meesterlijke show in juni afgelopen jaar, komen ze ons verblijden met een nieuwe, oerdegelijke show. Hun meest recente album ‘Hollow Bones’, uitgebracht door Earache Records, staat bol van de stevige rock ‘n roll die doet denken aan bands als Guns ‘N Roses, Aerosmith, Deep Purple en Black Sabbath (persoonlijk gevraagd door Ozzy); bands waar de band ook mee getourd heeft. Op het album klinkt de band harder en rauwer dan ooit op songs als single “Tied Up”. Maar, we moeten instant-klassiekers als “Electric Man” en “Keep On Swinging” ook niet vergeten!

Rival Sons
Datum: 24 Februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek