Spinvis presenteert We Vieren Het Toch naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Spinvis presenteert We Vieren Het Toch naar Tivoli Vredenburg
Spinvis presenteert We Vieren Het Toch naar Tivoli Vredenburg

Houdt het dan nooit op? Is er dan echt nooit iets gewoon af? Of klaar?
Is er dan niets echt meer heilig?

Nee.

Alles verandert. En dat stopt nooit, nooit meer. Het hele heelal verandert. Europa. Nederland. De stad. Je huis. Je hoofd verandert. En wat er in zit. Inzichten veranderen. Kunst. God. Trump. En nou ook de zwaartekracht weer. Het gaat maar door en door. Willen we al die verandering eigenlijk wel? Of mag het nu wel eens klaar zijn met dat gedoe? Neem nou het afgelopen jaar. Een mens werd er toch gek van?

Hemelzijdank is er tenminste nog één ding wat hetzelfde blijft. Als een baken in die kolkende zee van verandering staat daar altijd de jaarlijks terugkerende kroniek in TivoliVredenburg: We Vieren Het Toch. De derde editie van dit curieuze jaaroverzicht staat in het teken van de nooit meer stilstaande verandering.

Op woensdag 28 december passeert een doorlopend veranderende processie van muzikanten, dichters, dansers, denkers en dromers de revue.

De eerste namen, snel zullen er meer volgen:

Spinvis
Ingmar Heytze
Friends Are Magic
Maud Vanhauwaert
TU Delft Engineers

Spinvis presenteert We Vieren Het Toch
Datum: 28 december
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek