The Mysterons naar Hedon

Ticketmaster
The Mysterons naar Hedon
The Mysterons naar Hedon

The Mysterons zijn vernoemd naar de jaren ’60 poppenserie ‘Captain Scarlett And The Mysterons’. Na de release van hun EP is het hoog tijd voor het langverwachte debuutalbum dat 10 februari 2017 verschijnt. Aansluitend voert een tournee de band langs alle uithoeken van het land. Maar niet voordat zij hun nieuwe muziek hebben gepresenteerd op het Franse showcase-festival Transmusicales en tijdens Eurosonic.

The Mysterons begon dan welliswaar als schoolproject, maar inmiddels zijn ze shows op mooie podia als Lowlands, Into The Great Wide Open, Motel Mozaique en Paradiso gerijpt en klaar voor het grotere werk. De muziek laat zich niet makkelijk omschrijven. Deels geinspireerd op de muziek die Delia Derbyshire maakte in de BBC Radiophonic Studio’s, deels door de mystieke soundscapes van Portishead. Ook hoor je het repeterende van de minima- soundscapes van Phillip Glass terug in de tunes. De muziek van The Mysterons staat voor een trip. Morricone meets Portishead, altijd spannend en de randjes opzoekend.

The Mysterons
Datum: vrijdag 03 maart 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek