The Mysterons naar Rotown

Ticketmaster
The Mysterons naar Rotown
The Mysterons naar Rotown

De laatste jaren kun je vaststellen dat Nederland compleet in de ban is van de beste neopsychedelica. Een zo’n geweldige nieuwkomer uit dat vaatje is The Mysterons. De band wist het afgelopen jaar op belangrijke festivals Lowlands, Motel Mozaïque en Le Guess Who? zwaar te imponeren met hun stijlvolle retro-chic pop. Qua geluid put de band achteloos uit nevelige Italiaanse westernsoundtracks, fragmentarische triphop en de onmiskenbaar groovende slagkracht van Led Zeppelin.

Blikvanger in de band is zangeres Josephine Van Schaik, die niet alleen beschikt over een markant stemgeluid, maar op het podium staat met een zekere ‘air van mystiek’. Zowel productioneel als live weet The Mysterons bovendien doordachter te klinken dan de gemiddelde rockband uit de lage landen. Elke song bevat boordevol wispelturige wendingen, pakkende melodieën en een korrelige sound om van te likkebaarden. The Mysterons hebben gewoon ‘het’. Met nieuw album Meandering in het vooruitzicht gaan we ongetwijfeld veel nieuw spul horen.

The Mysterons
Datum: zo 19 februari 2017
Zaal: Rotown
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek