Blaudzun naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Blaudzun naar Tivoli Vredenburg
Blaudzun naar Tivoli Vredenburg

Het succes van singer-songwriter Blaudzun kent nu ook letterlijk geen grenzen meer: sinds zijn doorbraakplaat Heavy Flowers (2012) tourt hij door heel Europa en in 2013 werd het album zelfs in Amerika uitgebracht. Maar de maniakaal doorwerkende Blaudzun is alweer wat etappes verder, want rond deze tijd verschijnt deel twee van het muzikale drieluik Jupiter. Ondanks (of dankzij?) de soms zware tekstuele thema’s is de muziek vrolijker en lichter dan op Blaudzuns eerdere albums. ‘Deze plaat is sexy; een belangrijk element van rock-’n-roll,’ aldus de man zelf in de NRC. Kortom: er mag gedanst worden!

Blaudzun
Datum: 04 maart
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek