Bob Dylan, Evening of the Nobel Price naar de Melkweg

Ticketmaster
Bob Dylan, Evening of the Nobel Price naar de Melkweg
Bob Dylan, Evening of the Nobel Price naar de Melkweg

Een feestelijke avond in de Max, waarin een keur van Nederlandse artiesten een aubade brengt aan de grootste singer-songwriter van deze tijd. Naast de originele uitvoeringen ook de schitterende vertalingen van Bindervoet & Henkes.

PERFORMANCES BY HENK HOFSTEDE, ROOS REBERGEN, MAURITS WESTERIK, MIEKE STEMERDINK, HANS VANDENBURG, WOUTER PLANTEIJDT, RINI DOBBELAAR, JAN EILANDER, BEATRICE VAN DER POEL, JAN O., BOB FOSKO, JOHN SCHOORL, KEES ‘T HART, RICK DE LEEUW, WILMA BAKKER MET HET ORKEST LED BY JAN ROBIJNS. PRESENTATION: VIC VAN DE REIJT

Bob Dylan, Evening of the Nobel Price
Datum: 10 december
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek