JazzArt Orchestra & Joseph Bowie naar Hedon

Ticketmaster
JazzArt Orchestra & Joseph Bowie naar Hedon
JazzArt Orchestra & Joseph Bowie naar Hedon

Rasmuzikant Joseph Bowie (1953), beroemd van de legendarische New Yorkse funk formatie Defunkt, die decennia lang concertpodia en festivals onveilig maakte met rauwe en opzwepende ‘no wave funk’, komt naar Hedon met een vette band! Letterlijk en figuurlijk, want ze zijn met maar liefst 18 musici.

Het JazzArt Orchestra komt van Zwolse bodem, maar heeft inmiddels musici uit het hele land. Met uiteenlopende programma’s van pure onversneden jazz tot interessante cross-overs, heeft de band al een aantal jaren succes in het theater. Samen met Bowie maakten ze een moddervet funk programma, waarbij ook de oude Defunkt nummers in een nieuw jasje werden gehesen. Bowie, één en al energie, speelt elk concert of zijn leven er vanaf hangt. Hij deelde het podium met grootheden als James Brown, Maceo Parker en Prince. In Nederland werkte hij veel met Hans en Candy Dulfer.

JazzArt Orchestra & Joseph Bowie
Datum: za 28 jan 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek