Jebroer naar Hedon

Ticketmaster
Jebroer naar Hedon
Jebroer naar Hedon

Jebroer is de nieuwste troef van Noveau Riche, het hiphopcollectief dat met Boaz v/d Beats, mr. Polska en Ronnie Flex een groot stempel drukt op de Nederlandse hiphop. Twee jaar geleden werd Jebroer bekend met zijn eerste single Btje Vliegen Tog.

In producer Boaz v/d Beats heeft Jebroer de juiste man gevonden die het gefreakte leven kan vertalen naar passende beats en muziek. Voorbeelden daarvan zijn Btje Vliegen Tog, Aso en Vriendje. Hierop volgend kwam de gestoorde video van de single Herrie In Me Oor uit. Het is slechts een voorbode van wat komen gaat, sterker nog, die is er sinds vandaag in de vorm van zijn gloednieuwe album: ELF11, waarmee hij ook gelijk zijn ELF11 tour aankondigt. Zoals hij het zelf in zijn track Bruh zegt: “We komen in de Club en je weet het gaat omhoog!”

Jebroer
Datum: vr 24 februari 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 22:30
Zaal open: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek