JeBroer naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
JeBroer naar Tivoli de Helling
JeBroer naar Tivoli de Helling

Rapper Jebroer werd in 2012 bekend door zijn bijdrage aan het nummer Nooit Meer Slapen van Yellow Claw, maar dat is niet zijn enige samenwerking. Het cv van Jebroer leest als een wie-is-wie van de Nederlandse hiphop: hij bracht tracks uit met onder anderen Mr. Polska, Ronnie Flex en Skinto en maakte deel uit van Nouveau Riche. Al sinds zijn eerste single Btje Vliegen Tog hebben zijn nummers een onwaarschijnlijk hoog partygehalte, maar Jebroer kan ook serieus komen – luister maar eens naar Tranen In Camouflage (met Wudstik). Op de elfde van de elfde verscheen zijn nieuwe album Elf!

JeBroer
Datum: 11 februari
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 22:30
Zaal open: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek