La Villa Strangiata – Spirit of Rush naar Duycker

Ticketmaster
La Villa Strangiata – Spirit of Rush naar Duycker
La Villa Strangiata – Spirit of Rush naar Duycker

De band Rush bracht 40 jaar geleden het album ‘2112’ uit. Met dit album werd deze Canadese band wereldwijd bekend. En niet voor niets; dit album wordt nog steeds gezien als een van de meest vooruitstrevende rockalbums uit de geschiedenis.

Genoeg reden voor ‘La Villa Strangiata – Spirit of Rush’ om hun komende show hieraan toe te wijden. Het Album 2112 gaat over het jaar 2112. Met name het feit dat de wereld bestuurd wordt door “The priests of the temples of Syrinx”, die bepalen welke media content de wereld te zien krijgt .

La Villa Strangiata – Spirit of Rush gaat hun uiterste best doen om dit verhaal van Rush over te brengen het publiek, maar dan toch op hun eigen manier.

La Villa Strangiata – Spirit of Rush
Datum: 18 maart
Zaal: Duycker
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:15
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek