Navarone naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Navarone naar Tivoli de Helling
Navarone naar Tivoli de Helling

De Nederlandse rockband Navarone schoot in 2012 meteen raak met hun debuutalbum A Darker Shade Of White. De eigenzinnige mix van seventies- en alternative rock in combinatie met de lenige stem van frontman Merijn van Haren kreeg veel lof in de pers en bezorgde de band optredens bij DWDD en op Noorderslag. Opvolger Vim And Vigor (2014) kwam snel en bevestigde Navarones status als een van Nederlands interessantste bands. Ook hun nieuwe album Oscillation, verschijningsdatum 20 januari, belooft een muzikale kanonskogel te worden. Een spannende show van een geoliede rockmachine!

Navarone
Datum: 11 maart
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek