Orgy naar de Melkweg

Ticketmaster
Orgy naar de Melkweg
Orgy naar de Melkweg

Met Orgy, Unzucht en Death Valley High is dit een industrial rock package om je vingers bij af te likken. Orgy, de Amerikaanse band rond frontman Jay Gordon, zorgt geheid voor een vette rockshow met hun signature mix van industrial rock, nu-metal en gothic lifestyle. De cultband vergaarde in 1998 bekendheid met hun succesvolle debuutalbum ‘Candyass’.Het album werd uitgebracht door het label van Korn-zanger Jonathan Davis en singles als ‘Stiches’ en New Order-cover ‘Blue Monday’ schoten de hitlijsten in. Na eerdere strubbelingen werd de band in 2010 doorgestart en komen nu voor de eerste keer naar Europa! Support is er van de beukende Duitse band Unzucht en horrorrockers Death Valley High.

Orgy
Datum: 23 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek