Porter Robinson en Madeon naar de Melkweg

Ticketmaster
Porter Robinson en Madeon naar de Melkweg
Porter Robinson en Madeon naar de Melkweg

This one’s for you, electro-pop liefhebbers! Porter Robinson en Madeon steken de oceaan over met hun nu al legendarische ‘Shelter’ tour! De twee artiesten maakten de afgelopen jaren naam als producers die elektronische muziek opnieuw gedefinieerd hebben en het genre van achter de DJ booth op festivalpodia naar de pop charts hebben gebracht. Het internet ontplofte toen hun collab bekend gemaakt werd en with reason: ‘Shelter’ stroomt over van plezier en perfectie en groeit van zijdezachte electro-pop naar een buitengewone climax. Het duo verkocht in Noord-Amerika o.a. Madison Square Garden uit, nu is het onze beurt. Slechts 3 Europese stops, woensdag 8 februari houden ze halt in de Melkweg!

Porter Robinson en Madeon
Datum: 08 Februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start vr 25 nov

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek