Teske naar Paradiso

Ticketmaster
Teske naar Paradiso
Teske naar Paradiso

Vanaf het moment dat Teske de Schepper geluid kon maken en een pen kon vasthouden, is ze begonnen met zingen en schrijven. Op 19-jarige leeftijd verruilt ze haar boerendorpje voor het levendige Amsterdam. Het is het startpunt van haar carrière en in november 2014 brengt ze haar eerste single ‘Rewritten’ uit. De track haalt de Tipparade en de videoclip wordt meer dan een miljoen keer bekeken. In 2015 komt Teske met meerdere singles en schrijft ze met artiesten als The Opposites en JB Meijers. Samen met Mr. Polska & Boaz brengt ze in 2016 de zomerhit ‘Samen’ uit, een maand later ontvangen ze hiervoor een gouden plaat. Vrijdag 7 april staat ze in de grote zaal van Paradiso.

Teske
Datum: Vrijdag 07 april 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
De kaartverkoop start op zaterdag 19 november om 10.30 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek