Zimmerman naar Patronaat

Ticketmaster
Zimmerman naar Patronaat
Zimmerman naar Patronaat

Terwijl Balthazar een korte pauze inlast, kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Die leegte wordt uiteraard opgevuld met nog meer muziek. Simon Casier, bassist van Balthazar, startte dit jaar zijn succesvolle project Zimmerman op. Een zijstap met net zoveel potentie, horen we aan de voorproefjes van het album ‘The Afterglow’ dat op 25 november uitkomt bij Sony. Casier is schatplichtig aan de scherpe, melodieuze riffs van The Strokes, en bovendien geïnspireerd door The White Stripes, PJ Harvey en Cat Power. De verfrissende en speelse stijl van Zimmerman komt vooral op het podium tot leven. Na een intensieve tour met De Staat, speelt de band 23 maart zijn eerste Haarlemse concert.

Zimmerman
Datum: 23 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek