Diggy Dex naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Diggy Dex naar Tivoli de Helling
Diggy Dex naar Tivoli de Helling

Rapper Diggy Dex heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een volwassen liedjessmid die met zijn originele en gevoelige teksten alle lagen van de bevolking aanspreekt. Grote Nederlandse artiesten staan inmiddels in de rij om met hem samen te werken. Zo doen op zijn vijfde album Golven (2016) onder anderen mee: JW Roy (Treur Niet (Ode Aan Het Leven)), Ali B (Ik huil alleen bij jou) en Paul de Munnik (Laten We Dansen). Met Treur Niet (Ode Aan Het Leven) won hij zelfs de BUMA NL-award 2016 voor ‘Meest succesvolle single’. Diggy Dex komt vanavond met volledige band, dus verwacht muzikaal vuurwerk!

Diggy Dex brengt tijdens zijn show in De Helling de rapper Terilext mee! Zijn beats klinken zoals hiphop bedoeld is; ze staan bol van de liefde voor samples, kicks en snares, maar hebben altijd een eigen geluid.

Diggy Dex
Datum: 24 maart
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek