Diggy Dex naar Underground

Ticketmaster
Diggy Dex naar Underground
Diggy Dex naar Underground

Na zijn geweldige show op LelySTART kom Diggy Dex met zijn band terug voor een optreden op ons podium! Onlangs kwam het vijfde album van Diggy Dex uit, met daarop de hits ‘Treur Niet (Ode aan het leven)’ met JW Roy, ‘Ik huil alleen bij jou’ (met Ali B) en ‘Morgen Komt Het Goed’. Ook de huidige single ‘Laten We Dansen’ met Paul de Munnik staat op dit album.

Het is duidelijk: Diggy Dex scoort hit na hit (ook ‘Slaap Lekker’ met Eva de Roovere uit 2009 is een top 3 hit) en ook van de televisie is hij niet weg te slaan. De liedjesmaker is een graag geziene gast bij RTL Late Night en DWDD en onlangs deelde hij nog een aflevering van Ali B op Volle Touren met Boudewijn de Groot en Herman van Veen. Afgelopen zomer deelde hij het podium nog met Marco Borsato en in april staat Diggy Dex in Carré. Maar niet nadat Lelystad nogmaals voor de bijl gaat voor de fantastische liedjes van Diggy Dex!

Diggy Dex
Datum: 17 maart
Zaal: Underground
Zaal open: 20:30u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek