Hockey Dad naar V11

Ticketmaster
Hockey Dad naar V11
Hockey Dad naar V11

Garagepopduo Hockey Dad is afkomstig uit het kleine Australische kustplaatsje Wollongong. Los van de grappige naam is het een plek continu omgeven door zon, zee, strand en feestjes. Oftewel, een stressvrij paradijs waar je elke dag met je mates een koud pilsje kunt opentrekken. Billy Fleming en Zach Stephenson schrijven logischerwijs onweerstaanbare, luchtige liedjes die vanaf de eerste tel een glimlach op het gezicht toveren.

Het is onmogelijk om het debuut Boronia af te luisteren zonder de repeatknop metéén weer in te drukken. Hockey Dad doet niet moeilijk met vreemde psychedelica of intense gitaaropwellingen. Liedjes leunen op aanstekelijke melodielijntjes, zuivere zang en speelse handclaps in de drums, zonder het rafelrandje op te offeren. Boronia is simpelweg de soundtrack van de beste zomer ooit. In de V11 kun je vanavond met Hockey Dad alvast in de stemming komen. “I don’t wanna go home/I’m having too much fun!”

Hockey Dad
Datum: vr 24 februari 2017
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek