Lewis Watson naar Rotown

Ticketmaster
Lewis Watson naar Rotown
Lewis Watson naar Rotown

De jonge Brit Lewis Watson is de eerlijkheid zelve: zijn eerste EP draagt de titel It’s Got Four Sad Songs On It, BTW en opvolger heet heel pragmatisch Another Four Sad Songs. De kurkdroge humor van de man neem je maar voor lief, want hij hoeft zich verder nergens voor te verontschuldigen. Vat het eerder als een waarschuwing op: de akoestische liedjes van de 25-jarige Brit zijn hartverscheurend mooi.

Net als Bon Iver en Ben Howard is Watson ambitieus met zijn totaalgeluid. Hij omlijst zijn liedjes met sfeervolle galm en soundscapes, die de impressie wekken van een kosmische droomvlucht. Zoals zoveel generatiegenoten is Watson begonnen met het uploaden van YouTube-filmpjes, om vervolgens een platendeal bij een groot label te strikken. Het beroemde Warner Bros zag wel wat in het talent van Watson. Wij gelukkig ook, en daarom staat hij vanavond bij ons aan de Nieuwe Binnenweg!

Lewis Watson
Datum: do 13 april 2017
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek