Navarone naar Patronaat

Ticketmaster
Navarone naar Patronaat
Navarone naar Patronaat

Soulvolle seventiesrock gecombineerd met invloeden uit de grunge en alternative rock, dat is wat Navarone heel prettig doet. Denk aan de classic rock, blues rock en progressive rock uit de jaren 70 (Led Zeppelin, Pink Floyd) gemixt met het alternatieve maar poppy grunge/alternative uit de jaren 90 (Soundgarden, Pearl Jam, Nirvana), afgetopt met een vleugje (stoner) van nu (QOTSA, Foo Fighters, Wolfmother). Echte authentieke Rock dus, met een hoofdletter R, waarbij spelplezier, vakmanschap en interactie met het publiek hoog in het vaandel staan. Voeg dit samen met een enorm energieke en sterke live-reputatie en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Europa’s beste, breedste en meest gewaardeerde rock bands.

Navarone
Datum: 10 maart
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek