Paul Carrack naar Carré

Ticketmaster
Paul Carrack naar Carré
Paul Carrack naar Carré

Paul Carrack is een van de beste Britse singer-songwriters aller tijden en komt in mei 2017 naar Groningen! De Britse alleskunner, die door de jaren heen een succesvolle solocarrière heeft opgebouwd met heuse evergreens als ‘I Need You’ en ‘Dedicated’, is vooral ook bekend als bandlid van Mike & The Mechanics en van zijn vele samenwerkingen met onder meer The Eagles, Elton John, The Smiths, Roxy Music en Eric Clapton.

De Britse zanger, toetsenist en songschrijver Paul Carrack is op stille wijze een van de groten van de popindustrie. Carrack wordt algemeen beschouwd als de zanger met één van de mooiste stemmen in de hedendaagse popmuziek. Paul Carrack heeft een imposante carrière opgebouwd, werd diverse malen voor een Grammy genomineerd en scoorde wereldwijd nummer 1 hits. Hij heeft achttien soloalbums uitgebracht en op uitverkochte shows over de hele wereld gespeeld. Zijn repertoire omvat dan ook een groot muzikaal spectrum variërend van pop, tot rock en soul.

Komend jaar begint Carrack aan zijn grootste solotour ooit. Mét zijn briljante band, maar in een intiemere setting dan voorheen.

Paul Carrack
Datum: Donderdag 15 mei
Zaal: Carré, Amsterdam
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek