Protoje & The Indiggnation naar de Melkweg

Ticketmaster
Protoje & The Indiggnation naar de Melkweg
Protoje & The Indiggnation naar de Melkweg

Eén van de grootste Jamaicaanse sterren van het moment en belangrijkste vertegenwoordiger van de nieuwe ‘conscious generation’ komt weer naar de Melkweg! Na de albums ‘The 8 Year Affair’ en ‘Ancient Future’ met o.a. de hit ‘Who Knows’ met Chronnix is de populariteit van deze zoon van een voormalig Calypso King en zangeres Lorna Benett niet meer te houden. Sociaal-bewogen gaat hij verder met de rootsreggae waarmee Bob Marley noodgedwongen moest stoppen. Protoje komt weer niet alleen maar neemt zijn volledige backingband The Indiggnation en support Nattali Rize van het Australische Blue King Brown mee. Na de geweldige vorige 3 shows in de Melkweg gaat ook dit keer ongetwijfeld het dak eraf!

Protoje & The Indiggnation
Datum: 18 april
Zaal: Melkweg
Verkoop start vr 25 nov

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek