The Amazons naar Rotown

Ticketmaster
The Amazons naar Rotown
The Amazons naar Rotown

Met bescheiden hitje Junk Food Forever wist The Amazons in korte tijd het voetlicht te vinden in thuisland Engeland. Deze magnifieke oorwurm van een song is representatief voor wat we vanavond in Rotown mogen verwachten: anthemwaardige gitaarrock met grootse meebrulrefreinen.

The Amazons klinkt nog het meest als een radiovriendelijke versie van My Morning Jacket, compleet met slagvaardig gitaargeweld, explosieve drums en het grote stembereik van frontman Matt Thomson. Fans van de ongeveinsde zwaargewichten als Foo Fighters, Kings Of Leon en The Kooks, met wie The Amazons door Duitsland tourde, kunnen de borst evengoed nat maken. Want The Amazons is precies zo’n band die op het punt van opblazen staat.

The Amazons
Datum: wo 15 februari 2017
Aanvang: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek