Two Door Cinema Club naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Two Door Cinema Club naar Tivoli Vredenburg
Two Door Cinema Club naar Tivoli Vredenburg

Met hun opzwepende electro-indiepop is de Ierse band Two Door Cinema Club een graag geziene gast op festivals – zo waren ze afgelopen zomer nog een van de hoogtepunten op Best Kept Secret. Op hun gloednieuwe (derde) album Gameshow (2016) laten de drie heren nog maar eens horen hoe veelzijdig ze zijn. Neem alleen al de eerste twee singles: Bad Decision is een heerlijk funky popnummer met jarentachtigsaus, terwijl de ingenieus geconstrueerde indierocker Are We Ready? (Wreck) weer helemaal 2016 is. Maar welke stijl ze ook spelen, het partygehalte van Two Door Cinema Club blijft onverminderd hoog!

Two Door Cinema Club
Datum: 28 februari
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek