Moss en Amber Arcades naar de Effenaar

Ticketmaster
Moss en Amber Arcades naar de Effenaar
Moss en Amber Arcades naar de Effenaar

Wat een goed nieuws; Moss komt in februari 2017 met een vers vijfde album, dat ongetwijfeld ook nu weer een nieuwe koers vaart. Na die vorige vier platen, hebben de mannen een stukje ‘bewijsdrang’ weten los te laten, een wisseling van bassist gehad en een extra toetsenist aan het drietal toegevoegd. Deze ch-ch-ch changes zorgen ongetwijfeld voor net iets extra’s op het vijfde studioalbum ‘Strike’ dat voorjaar 2017 verschijnt. Uiteraard is frontman Marlien Dorleijn van de partij.

De heerlijk zwevende zanglijnen van Amber Arcades landen perfect op de galmende gitaarnoten. Deze betoverende formule is zowel live als op de in New York opgenomen plaat te horen. Check de single ‘Turning Light’ hieronder bijvoorbeeld maar eens, geïnspireerd door een oh zo fijne jetlag. De combinatie Moss en Amber Arcades belooft een droom van een avond. Van spannend naar schurend en van groots naar klein. Het beste dat ‘indie Nederland’ te bieden heeft op dit moment.

Moss en Amber Arcades
Datum: 28 april
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek