The Black Heart Procession naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
The Black Heart Procession naar de Tolhuistuin
The Black Heart Procession naar de Tolhuistuin

In 1997 werd The Black Heart Procession opgericht in thuisstad San Diego. De indierockband bracht een jaar later debuut ‘1’ uit waarmee ze veel indruk maakte. Het album kent cabareteske kanten, met veel piano. Latere albums neigen meer richting post-rock en slowcore, met een melancholische, zware ondertoon. De donkere muziek viel en valt nog steeds in de smaak van fans van bands als The Afghan Whigs, Tindersticks, Low en Godspeed You! Black Emperor. In 2013 ging Black Heart Procession na het uitbrengen van zes albums uit elkaar. Maar nu is de band weer terug, twintig jaar na oprichting, voor een gelimiteerd aantal concerten waarbij ze hun debuutalbum integraal zullen spelen.

The Black Heart Procession
Datum: Zaterdag 18 maart 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek