The Mission naar 013

Ticketmaster
The Mission naar 013
The Mission naar 013

De Britse gothic rockband The Mission is al drie decennia een begrip. Opgericht in 1986 door ex-Sisters Of Mercy leden Wayne Hussey (zang/gitaar) en bassist Craig Adams maakt de groep met debuutalbum ‘Gods Own Medicine’ gelijk een vliegende start. The Mission speelt grote shows over de gehele wereld en maakt met platen als ‘Children’ en ‘Carved In Sand’ nog een paar onvergetelijke schijven. Er wordt regelmatig van bezetting gewisseld en The Mission wordt door bandleider Hussey enkele keren opgeheven. Sinds een paar jaar is de band gelukkig weer in een nagenoeg originele line-up bij elkaar. Het dertigjarig bestaan is in 2016 uitgebreid gevierd met een uitstekend nieuw album ‘Another Fall From Grace’ waarop The Mission terugkeert naar het geluid uit het midden van de jaren tachtig.

The Mission
Datum: 31 mei
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Voorverkoop start: DO 1 DEC ’16

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek