Amsterdam Connection naar de North Sea Jazz Club

Ticketmaster
Amsterdam Connection naar de North Sea Jazz Club
Amsterdam Connection naar de North Sea Jazz Club

Eén van de handelsmerken van Tim ‘Harmony’ Welvaars en Naomi ‘Smile’ Adriaansz, is de unieke mix van heldere mondharmonica en donkere tenorsaxofoon. Op Valentijnsdag 2016 lieten de twee tijdens een optreden in de club al horen dat geen enkel genre ze vreemd is. Ze switchen net zo makkelijk van jazz naar groovy funk als van zwoele bossa naar rock-‘n-roll. Tim Welvaars geldt als de eerste en enige student van de Belgische legende Toots Thielemans en heeft met vele bekende artiesten (o.a. Lee Ritenour, Kenny Burrell) opgetreden. De internationaal gerenommeerde tenorsaxofoniste Naomi Adriaansz is thuis in jazz, blues, funk en pop en deelde het podium met ondermeer Candy Dulfer, T.K. Blue en Leroy Jones. Tegenwoordig is het duo voorzien van een nieuwe naam: Amsterdam Connection. Bij een nieuwe noemer hoort uiteraard ook een nieuw album en dat is ook exact wat de twee veelzijdige artiesten komen presenteren tijdens een middagoptreden in de club. Met de cd Isn’t She Lovely brengen ze een instrumentale hommage aan de legendarische Stevie Wonder, een artiest waarmee Tim zelf nog heeft samengespeeld. Ook de award-winnende jazzgitarist en producer Paul Brown (George Benson, Al Jarreau, Patti Austin, Luther Vandross) zal acte de présence geven tijdens het concert!

Amsterdam Connection
Datum: 19 februari
Zaal: North Sea Jazz Club
Aanvang: 13.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek