Chad Lawson naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Chad Lawson naar Tivoli Vredenburg
Chad Lawson naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse pianist/componist Chad Lawson combineert klassiek, jazz en improvisatie tot een volstrekt eigen stijl met bijna meditatieve kwaliteiten. Niet voor niets wordt zijn muziek gebruikt in talloze tv-series (The Walking Dead, Vampire Diaries), films en reclames. Lawson begon zijn carrière in 1997 als leider van een jazztrio, maar brak pas echt door met zijn solodebuut Set On A Hill (2009). Zijn inventieve Chopin-variaties uit 2014 vormen een prima startpunt voor een kennismaking met Lawson, maar ook zijn nieuwe album Dark Conclusions (2016) sleept je meteen Lawsons muzikale universum in!

Chad Lawson
Datum: 23 april
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek