Cosmonauts naar V11

Ticketmaster
Cosmonauts naar V11
Cosmonauts naar V11

Het Californische Cosmonauts gebruikt het gruizige geweld van The Jesus and Mary Chain en het onderhuidse minimal psych van Spaceman3 als creatief brandstof en blaast deze vervolgens de ruimte in als een razende raketmotor. Dat gezegd hebbende, heeft de band dit jaar met A-OK! haar meest toegankelijke en compacte plaat afgeleverd. Luister eens naar de smaakvolle, sluimerende droompop van Party At Sunday of de opzwepende Madchester groove van Doom Generation.

Volgens de band zelf zijn ze te punk om als psychedelisch beschreven te worden en juist te psychedelisch om punk te kunnen zijn. Laten we ons echter vooral focussen wat Cosmonauts wél is: of het nu shoegaze, powerpop, neopsych of post-punk is, Cosmonauts tilt de betere gitaarmuziek steevast naar ongekende kosmische hoogtes.

Cosmonauts
Datum: wo 22 februari 2017
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek