Enter The Gallowstreet naar Doornroosje

Ticketmaster
Enter The Gallowstreet naar Doornroosje
Enter The Gallowstreet naar Doornroosje

Maak je op voor een avond vol brass, hiphop en tropische funk! Enter The Gallowstreet is een spectaculaire avond waarmee de twaalfkoppige Gallowstreet (Brass Band) met bevriende acts het land door trekt. Zij hebben al menig poppodium en festival op z’n kop heeft gezet met hun drums, percussie en hun vele blazers.

Het album ‘Battleplan’ is net uit en staat vol met de bekende brass, hiphop en swingende afrobeats. De support wordt verzorgd door Altin Gün en Nijmeegs heetste DJ collectief De Tropen verzorgt de uiterst dansbare omlijsting.

Enter The Gallowstreet
Datum: 20 januari
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek