HAEVN naar De Oosterpoort

Ticketmaster
HAEVN naar De Oosterpoort
HAEVN naar De Oosterpoort

HAEVN bestaat uit producer/songwriter Marijn van der Meer en filmscore componist/producer Jorrit Kleijnen. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen leidde al tot de prachtige nummers ‘Where The Heart Is’ en ‘Finding Out More’. Het eerste nummer ‘Where The Heart is’ werd al snel opgemerkt door Volvo die het nummer gebruikte onder een van hun reclames.

HAEVN is dit jaar nog bekroond tot 3FM Serious Talent, tourde met The Brahms en Son Mieux langs allerlei poppodia in Nederland waaronder De Oosterpoort. Op dit moment is de band bezig met hun debuut EP. Het nummer ‘Bright Lights’ is de naam van de meest recente single.

HAEVN
Datum: Vrijdag 21 april
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00
Voorverkoop vanaf 2 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek