Hans Dulfer naar de North Sea Jazz Club

Ticketmaster
Hans Dulfer naar de North Sea Jazz Club
Hans Dulfer naar de North Sea Jazz Club

Wie het nieuwe jaar knallend in wil luiden is bij Hans Dulfer aan het juiste adres. Dat heeft hij vorig jaar al bewezen toen hij ook het nieuwe muzikale seizoen van de club aftrapte. Het werd een onvergetelijke avond. Hans Dulfer is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici en natuurlijk de vader van Candy. Sinds zijn 15e, toen hij de sax voor het eerst in het openbaar aan zijn mond zette, is hij niet meer van het podium af te slaan. Een podiumdier pur sang dus. Hij volgt nauwlettend de nieuwste trends en is een jazzmuzikant in hart en nieren. Het maken van platen komt bij hem op het tweede plan. Als hij daar in de jaren negentig toch eindelijk serieus werk van maakt, volgt grootschaliger succes in Nederland en zelfs een sterstatus in Japan. Naast zijn illustere jazzcombo (met onder anderen Rob van de Wouw op trompet) heeft Dulfer met special guest Natsumi Scarlett ook nog een verrassing in petto voor de bezoeker van het nieuwjaarsconcert!

Hans Dulfer
Datum: 7 januari
Zaal: North Sea Jazz Club
Aanvang: 21.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek