Hef & Josylvio naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Hef & Josylvio naar de Nieuwe Nor
Hef & Josylvio naar de Nieuwe Nor

Vorig jaar nam hij Sevn Alias mee naar de Nieuwe Nor en we weten allemaal hoe dat afliep… En dit jaar is Hef, hét boegbeeld van de straatrap in Nederland, terug in Heerlen met de volgende lading Nederlandse hiphop-talenten. Neem bijvoorbeeld Josylvio (Van Klasse): hij scoort met elke track – Nederlandse teksten met Arabische invloeden – die hij dropt en bracht onlangs zijn debuutalbum ‘Ma3seb’ uit, waarnaar deze tour is genoemd. Miljoenen views op YouTube zijn niet te negeren: Josylvio is gearriveerd. Op zijn album hoor je bijdrages van Jermaine Niffer (Van Klasse). En Zack Ink werkte ook al samen met Josyilvio. Dus logisch dat zij nu samen door het land trekken als de toekomst van de hiphop van de straat.

Hef wordt in 2008 met zijn videoclip ‘Puur’ in één klap het gezicht van de wijk Hoogvliet in Rotterdam. Met zijn unieke stijl en rauwe overkomen vergaart hij de aandacht van de straat én van verschillende gewaardeerde critici. Op het label Noah’s Ark verschijnen vele top-releases, albums als ‘Hefvermogen’ en ‘Papierwerk’ en vorig jaar ’13’, de befaamde ‘Kutleven’ mixtape met Team Vieze. En elke tour, van ‘Bang Bros On Tour’ met Önder, of met zijn Team Vieze doet hij Heerlen weer met succes aan. Dus begroeten we Hef, de man die de hiphop van de straat groot maakte in Nederland, ook nu weer graag als hij de nieuwe generatie op sleeptouw neemt.

Hef & Josylvio
Datum: 17 February
Zaal: Nieuwe Nor, Heerlen
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek