Jah Mason & Fireman Crew naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Jah Mason & Fireman Crew naar Tivoli de Helling
Jah Mason & Fireman Crew naar Tivoli de Helling

De Jamaicaanse reggaezanger Jah Mason – bekend van de hit Princess Gone (2006) – is pas midden veertig, maar mag tot de veteranen van de reggaewereld worden gerekend. De gedreven artiest is immers al vijfentwintig jaar actief en heeft in zijn carrière negentien (!) albums uitgebracht, waarvan de laatste, Love & Wisdom, dateert uit 2015. Een goedgekozen titel, want die twee woorden vatten de thematiek van deze spirituele rootsreggaezanger prima samen, al zit er ook veel maatschappelijk engagement in zijn teksten. Dat hij ook nog andere hobby’s heeft, blijkt uit track 10: Can’t Stop The Herbs!

Jah Mason & Fireman Crew
Datum: 01 februari
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek