Loyle Carner naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Loyle Carner naar de Tolhuistuin
Loyle Carner naar de Tolhuistuin

Benjamin Coyle-Larner aka Loyle Carner is een Britse rapper en acteur uit Zuid-Londen. Zijn muziek wordt door The Guardian omschreven als confessionele hiphop. Hij begon jong met acteren, maar na een tijdje besloot hij zich helemaal te focussen op de muziek. In 2014 kwam zijn eerste EP ‘A Little Late’ uit en stond hij in het voorprogramma van o.a. Joey Badass en MF Doom. In 2015 speelde hij op verschillende festivals waaronder Glastonbury, in hetzelfde jaar zat hij in het BBC Radio 1 programma Piano Sessions van Huw Stephens. En als klap op de vuurpijl verzorgde hij het voorprogramma van Nas in de O2 Arena in Londen. Zijn debuutalbum ‘Yesterday’s Gone’ komt in januari 2017 uit.

Loyle Carner
Datum: Dinsdag 28 februari 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 3 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek