Mother’s Finest naar de Melkweg

Ticketmaster
Mother’s Finest naar de Melkweg
Mother’s Finest naar de Melkweg

Mother’s Finest laat zich niet graag in een hokje stoppen, maar wordt gezien als een pionier in de funkrock. De band voelt zich echter ook als een vis in het water met genres als gospel, R&B en zelfs metal en jazz. Deze mix werd in het pre-Prince en Red Hot Chili Peppers tijdperk als uniek ervaren en leverde de band een flinke schare fans op. De bezetting van de band leverde ze al snel de tagline: “Too damn funky to be white, they rock to hard to be black” op. Het zal ze echter bommen, als er maar op gedanst kan worden. Nog steeds staan Joyce Kennedy en consorten garant voor een live spektakel met hun grootste hits als ‘Baby Love’ en ‘Piece Of The Rock’. Vanavond zal dat niet anders zijn!

Mother’s Finest
Datum: 23 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek