MY BABY naar de Melkweg

Ticketmaster
MY BABY naar de Melkweg
MY BABY naar de Melkweg

De Amsterdamse band MY BABY gaat in het voorjaar van 2017 het land weer door voor een nieuwe clubtour. Het met een Edison bekroonde tweede album van de band ‘Shamanaid’ krijgt in maart een opvolger en wordt de basis voor een compleet nieuwe show: ‘Prehistoric Rhythm’

In tijden van onrust en de drukke samenleving waarin we leven, ontstaat een nieuwe behoefte aan rust. We zoeken naar nieuwe manieren om terug te keren naar een oer-bewustzijn. MY BABY neemt je als toeschouwer mee in deze “sjamanistische” reis door een samenspel van muziek, visuals en licht die nog nooit eerder is vertoond in Nederland.

MY BABY
Datum: 17 Maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek